Talero 1 is kampioen!

De kampioenen: Erkan, Ruben en Mathijs

Op zaterdag 22 april speelde Talero 1 uit tegen Olympia ’54 1 in Emmer-Compascuum. Talero had aan 3 punten genoeg om kampioen te worden in de 3e klasse flexmatch van de voorjaarscompetitie. Team Talero bestond uit Mathijs Vening en Ruben Talen; teamgenoot Erkan Bali speelde dit keer niet mee vanwege het Suikerfeest. Mart van Heeringen en Mathijs Boer speelden namens Olympia ’54.

De eerste set was een dubbel die werd gewonnen door Talero: het eerste punt is binnen! Na 4 spannende sets was de stand 2-2. De 5e wedstrijd werd in vijf games winnend afgesloten door Mathijs Vening, waardoor de stand 2-3 in het voordeel van Talero was. Gejuich bij de spelers en hun toeschouwers: Talero is kampioen! De spanning was bij beide partijen er nu vanaf en het spel werd nog mooier om naar te kijken. Er was zelfs een game die eindigde met de stand 20-18! Na 10 sets was de stand 3-7 in het voordeel van Talero. Team Talero is met 7 punten voorsprong op de concurrent overtuigend en verdiend kampioen geworden. Leuk om te vermelden is dat dit team het eerste kampioensteam is sinds het nog prille bestaan van tafeltennisvereniging Talero. Na afloop van de wedstrijd werd het kampioenschap nog even bij teamgenoot Erkan thuis gevierd en werd de kampioensfoto gemaakt.

Ruben in actie

Ben je in de leeftijd 6 tm 12 jaar en wil je ook graag tafeltennissen? Doe dan mee met de SportDoeDagen Rodenburg op dinsdagmorgen 2 mei om 9.15 in de Rodenburghal in Leek of kom dinsdagavond 9 mei om 19.00 uur langs om gratis mee te doen met de jeugdtraining.