Lidmaatschap van Talero

Wij hebben de mogelijkheid tot de volgende lidmaatschappen:

  • Reguliere lidmaatschap

Hiermee kan je spelen op onze reguliere speelavonden en meedoen aan alle toernooien van de NTTB. De contributie (inclusief lidmaatschap van de NTTB) per half jaar bedraagt voor de Senioren: € 97,– en voor de Jeugd: € 72,50.

  • OldStars lidmaatschap

Hiervoor dient een strippenkaart te worden aangeschaft. Hiermee kan je spelen op de woensdagmorgen en meedoen aan alle toernooien van de NTTB. Elke keer dat je op de woensdagmorgen deelneemt wordt een strip afgeschreven. Zo betaal je alleen als je daadwerkelijk aanwezig bent! De kosten van een 15-strippenkaart bedragen € 90,00,–. Dit komt neer op € 6,00 per keer. Dit is inclusief het lidmaatschap van de NTTB en inclusief een kop koffie of thee per keer.

  • Combinatie lidmaatschap

Wil je op de reguliere speelavonden spelen? EN meedoen met OldStars tafeltennis op de woensdagmorgen? Hiervoor is het combinatie lidmaatschap. De contributie hiervoor bedraagt € 127,50 per half jaar. Er hoeft voor de woensdagen geen strippenkaart te worden aangeschaft.

Competitiespelers

Competitiespelende senioren betalen € 31,00 per half jaar extra bondscontributie om mee te mogen doen met de competitie. Competitiespelende jeugd betaalt € 20,50 per half jaar extra bondscontributie om mee te mogen doen met de competitie.

Inschrijfformulier

Je kunt je bij ons aanmelden door het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. Dit formulier is te verkrijgen bij onze ledenadministrateur Lex Bruijn of te downloaden via onderstaande link. Lever het ingevulde formulier in bij Lex Bruijn of mail het naar: voorzitter@talero.nl