OldStars lidmaatschap

Voor OldStars tafeltennis geldt een apart lidmaatschap en een apart inschrijfformulier.

Je kunt je aanmelden voor OldStars tafeltennis door het inschrijfformulier-OldStars volledig in te vullen en te ondertekenen. Dit formulier is te verkrijgen bij onze ledenadministrateur Lex Bruijn of te downloaden via onderstaande link.

Het ingevulde formulier kan je op de woensdagmorgen bij de trainer/begeleider inleveren of mailen naar voorzitter@talero.nl. Bij aanmelding ontvang je een strippenkaart voor 10 x deelname. Elke keer dat je op de woensdagmorgen deelneemt wordt een strip afgeschreven. Zo betaal je alleen als je daadwerkelijk aanwezig bent!

De kosten van een 10-strippenkaart bedragen € 75,–. Dit komt neer op € 7,50 per keer. Dit is inclusief het lidmaatschap van de NTTB en inclusief een kop koffie of thee per keer.

Onze voorzitter Lex Bruijn in actie

Regulier lidmaatschap inclusief OldStars lidmaatschap

Wil je op de reguliere speelavond spelen? EN meedoen met OldStars tafeltennis op de woensdagmorgen?

Dat kan door het inschrijfformulier van lidmaatschap (zie tabblad Regulier lidmaatschap) en het inschrijfformulier-OldStars (zie hierboven) in te vullen.

De kosten voor het reguliere lidmaatschap voor senioren bedragen € 80,– per half jaar. Als je regulier lid bent van Talero dan kan je de OldStars 10-strippenkaart aanschaffen voor een sterk gereduceerd bedrag, namelijk: € 40,–.