OldStars- en Combinatie lidmaatschap

Voor OldStars tafeltennis geldt een apart lidmaatschap en een apart inschrijfformulier.

Je kunt je aanmelden voor OldStars tafeltennis door het inschrijfformulier-OldStars volledig in te vullen en te ondertekenen. Dit formulier is te verkrijgen bij onze ledenadministrateur Lex Bruijn of te downloaden via onderstaande link.

Het ingevulde formulier kan je op de woensdagmorgen bij de trainer/begeleider inleveren of mailen naar voorzitter@talero.nl. Bij aanmelding ontvang je een strippenkaart voor 15 x deelname. Elke keer dat je op de woensdagmorgen deelneemt wordt een strip afgeschreven. Zo betaal je alleen als je daadwerkelijk aanwezig bent!

De kosten van een 15-strippenkaart bedragen € 82,50. Dit komt neer op € 5,50 per keer. Dit is inclusief het lidmaatschap van de NTTB en inclusief een kop koffie of thee per keer.

Onze voorzitter Lex Bruijn in actie

Combinatie lidmaatschap

Wil je op de reguliere speelavond spelen? EN meedoen met OldStars tafeltennis op de woensdagmorgen? Hiervoor hebben wij het combinatie lidmaatschap.

Dat kan door het inschrijfformulier van lidmaatschap (zie tabblad Regulier lidmaatschap) en het inschrijfformulier-OldStars (zie hierboven) in te vullen.

De contributie hiervoor bedraagt € 115,50 per half jaar. Er hoeft voor de woensdagen geen strippenkaart te worden aangeschaft.